• Kom med til vores årsmøde 2024!

    Mød Alexandra og Signe fra GAVN Studio og Louise Herping.

  • Hjælp til det lokale erhvervsliv

    Vi er der for dig og din virksomhed

     
  • Følg vækstrejsen med JJ Motorcykler

    Læs om Jonas Jørgensens spændende vækstrejse, og hvordan han har planer om at skabe Danmarks største Suzuki- og Fantic center med hjælp fra Anders Fisker

Få vejledning her

Er du i tvivl om, hvor din virksomhed skal hen, eller hvordan du skal gribe udviklingen an. Eller ønsker du bare at sparre med en uvildig person? Så kan du altid kontakte Business Randers og få et møde. Det er gratis og uforpligtende og fortroligt!

Til iværksættere

Vil du starte ny virksomhed, eller er du allerede i gang, så kan du altid få gratis og uforpligtende vejledning hos Business Randers. Vi står altid klar til at hjælpe dig videre med opstart af virksomhed.

Til virksomheder

Mangler du sparring og vejledning i forhold til din virksomheds udvikling?
Med hjælp fra Business Randers kan du få sparring og vejledning og dermed finde frem til nye veje til vækst og udvikling.  

Arrangementer

Her er 3 udvalgte arrangementer. Men vi har mange flere så vil du se hele listen så kan du trykke her.

16. May, 2024

Medlemsfordele

Som medlem af Business Randers er du først og fremmest med til at bakke op om den lokale erhvervsudvikling. Uden den opbakning kunne vi ikke hjælpe de hundredevis af virksomheder, vi har kontakt til hvert år.

Derudover får du selvfølgelig også nogle fordele som medlem af Business Randers. ​

Business Randers

Fik du tilmeldt dig vores nyhedsbrev?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.

Business Randers

Nyhedsbrevs tilmelding

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv løbende opdateret på vores arrangementer og tilbud samt hvad der sker hos os i Business Randers.