Til Menu  

NETVÆRK DER VIRKER

Biznet Randers er en organisation, der skaber to årlige erhvervsarrangementer i Randers. Det ene er Randers Business Awards med prisuddelinger til erhvervslivet, det andet er Handelstræf med netværk i fokus.

Nedenfor kan du se en oversigt over, hvilke netværk, der er en del af Biznet Randers.

Se foreningens vedtægter. 

Business Club Radio ABC

Radio ABC Gruppen hjælper lokale og regionale virksomheder med at vækste deres virksomheder igennem markedsføring på Radio ABC’s medieplatforme. Herunder samles ABC Gruppens kunder i ABC Business Club – Der er for virksomheder, der har en plan med markedsføring på ABC Gruppens medieplatforme. Vi er et netværk, hvor medlemmerne mødes til flere arrangementer. Læs mere her.

Erhverv Randers

Vi er dit lokale Erhvervsråd. Vi taler det lokale erhvervslivs sag og forsøger at løse vejledningsopgaver for iværksættere og virksomheder i Randers kommune. Derudover står vi i spidsen for en række projekter, der alle har til formål at styrke det lokale erhvervsliv. Som medlem af Erhverv Randers får du ubegrænset sparring og vejledning, du kan læse mere om Erhverv Randers og dine muligheder her

Henrik Dahl Netværk

Alle, der indgår i Henrik Dahl’s forretningsnetværk, har et skarpt fokus på forretning. Hvad giver forretning, og hvordan kan vi bruge vores netværk i den proces? Det handler om at opbygge tillid, dele viden, give referencer, sparre, inspirere, udveksle meninger etc. Alle er indstillet på at give, fordi vi ved, at det er der, resultaterne opstår. Du kan læse mere om Henrik Dahl's forretningsnetværk her.

Jobcenter Randers Erhverv

Jobcenter Randers Erhverv er en afdeling med fokus på byens erhvervsliv. Det er vores vision at være det lokale erhvervslivs foretrukne samarbejdspartner i dialogen om aktuel og forventet efterspørgsel på arbejdskraft, fremtidige kvalifikationsbehov samt beskæftigelsesmuligheder inden for det rummelige arbejdsmarked. Du kan læse mere om afdelingen og møde de ansatte her.

Lederne

Hos lederne er vi eksperter i at sikre dine vilkår og styrke din lederkarriere. Som den eneste faglige organisation og A-kasse i Danmark er vi specialiseret i ledere og ledelse. Vi ved, hvad det kræver at være leder, og vi har fokus på at skabe de bedste forudsætninger for dig og din karriere som leder. Uanset hvilket niveau du leder på, så står vi klar til at hjælpe dig. Læs mere om lederne her.

Ledernetværk Tradium​

Teksten kommer senere. Teksten kommer senere. Teksten kommer senere. Teksten kommer senere. Teksten kommer senere. Teksten kommer senere. Teksten kommer senere. Teksten kommer senere. Teksten kommer senere. Teksten kommer senere. Teksten kommer senere. Teksten kommer senere. Teksten kommer senere. Teksten kommer senere. 

Netværk Randers

Netværk Randers er grundlagt efter tanken ”People buy people”. Vores vision er at skabe et relationsnetværk for erhvervslivet i Randers. Et stærkt netværk, der gennem kommunikation og relationer kan skabe udbytterige og langvarige forretningsforbindelser og værdi. I netværket får du både faglige input og sociale oplevelser, og der er plads til alle, der ønsker sparring, inspiration og gode oplevelser. Læs mere om Netværk Randers her.

Q-vinderne

Q-vinderne blev i 2006 stiftet af Lone Tange. Q-vinderne er en dynamisk og professionel forening for erhvervskvinder, der enten har sin egen virksomhed eller er ansat i en ledende stilling med personaleansvar. Ved at netværke og dele viden får hvert enkelt medlem i foreningen mulighed for at styrke og udvikle sin position. Hvert møde begynder med spisning og slutter med networking. Læs mere her.

Randers Business Breakfast Rotary Klub​

Rotary klubberne i Randers er lokale og internationale netværk med spændende muligheder for erhvervsfolk og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetencer og indgå i et stærkt netværk. En Rotary klubs medlemmer er kvinder og mænd, som repræsenterer et bredt udsnit af det omgivende samfunds brancher og erhverv. - Læs mere om Rotary i Randers her.

Randers FC

I Randers FC’s erhvervsnetværk mødes vi for at udvide vores forretningsnetværk og vores forretningsmuligheder gennem inspirerende oplæg, virksomhedsbesøg og aktive deltagende dialoger med hinanden. I Randers FC’s erhvervsnetværk mødes vi hver 3. torsdag, hvor der vil være fælles morgenmad inden dagens oplæg og case sparring. Du kan læse mere om Randers FC’s erhvervsnetværk her.

Randers Vestre Rotary Klub

Rotary klubberne i Randers er lokale og internationale netværk med spændende muligheder for erhvervsfolk og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetencer og indgå i et stærkt netværk. En Rotary klubs medlemmer er kvinder og mænd, som repræsenterer et bredt udsnit af det omgivende samfunds brancher og erhverv. - Læs mere om Rotary i Randers her.