Til Menu  

ÅRETS BUSINESS Q-VINDER
 

Prisen for årets Årets Business Q-Vinder går til en markant lokal erhvervskvinde, som gør en positiv forskel for sin virksomhed og sit lokalområde. Prismodtageren lever på forbilledlig vis op til følgende kriterier:

  • Hun har modigt skabt vækst i sin virksomhed via nytænkende initiativer og strategier.

Prisejer: Q-vinderne

 

De nominerede i kategorien Årets Business Q-vinder er: 


 

LISBETH GROVE MIKKELSEN

Lisbeth Grove Mikkelsen står bag Wallpipe, der forvandler genbrugte vandrør til håndlavede lamper, der skaber æstetik og hygge og historie i hjemmet. Hver enkelt lampe er unikt og råt håndværk. Wallpipe har fokus på bæredygtighed og arbejder ud fra FN’s Verdensmål bl.a. ved at bruge genanvendelige materialer. Virksomheden har også et stort fokus på socialt ansvar og ansætter medarbejdere på kanten af arbejdsmarkedet, for at give dem en chance til og værdien tilbage i hverdagen.

RINA HANSEN

Rina Hansen har bragt nyt liv i Randers’ ældste virksomhed: Hæderkronede Randers Handsker. Rina har international erfaring med branding for kendte fashion brands, og hun forstår at nå ud til det nationale og globale marked på en tidssvarende måde. Randers Handsker har produceret håndlavede handsker siden 1811 og Rina har stor respekt for Randers Handskers rige tradition og håndværk -og formår, trods fornyelse, at fastholde virksomhedens værdier. I april 2022 fik Randers Handsker nye smukke lokaler i Torvegade, som er et oplevelsesunivers, der emmer af kvalitet.

 

LISE REO

Lise Reo er ejer af Libopé, der laver nogle fantastisk smukke unika håndlavede smykker. Smykker der ofte kun fremstilles 1 styk af hvert af. Lise Reo er en ung pige med ben i næsen, som på fineste vis driver butikken. Hun er om nogen beviset på at ihærdighed og tro på sig selv holder gang i hjulene, og hun har formået at skabe et stort brand trods mindre faglighed omkring smykkefremstilling. Lise Reo besidder i dag to jobs, som giver hende balance i livet. Hun har lavet sine smykker som en hobby siden 2009, og har bevist at troen på ideen kan flytte bjerge.


 

TIDLIGERE NOMINEREDE