Til Menu  

ÅRETS IVÆRKSÆTTER

 

Prisen “årets iværksætter” går til en iværksætter, der har startet en virksomhed, som har et stabilt vækstpotentiale og arbejder med innovative løsninger. Virksomheden skal have et CVR-nummer, der er under tre år gammelt.

Prisejer: Erhverv Randers

 

De nominerede i kategorien Årets Iværksætter er: 


 

AGRI TEAM BERNT VILLADSEN

Agriteam Bernt Villadsen er en lille virksomhed bestående af landbrugsmæglere med stort lokalkendskab og store ambitioner. Et ønske om at opfylde kundens behov er, hvad der driver teamet. Virksomhedens vigtigste opgave er at hjælpe mennesker nemt, sikkert og effektivt videre, når de ønsker at sælge en landbrugsejendom, det gør de med stor professionalisme og personlighed.
Agriteam Bernt Villadsen har altid fokus på at være sælgerens loyale samarbejdspartner og rådgiver.

MOBILPLAN

Hos Mobilplan har de fokus på at ingen virksomheder er ens, derfor har de skabt et digitalt projektstyringsværktøj til håndværkere- og entreprenører. Et modulært softwaresystem med uanede specialtilpasninger defineret ud fra den enkelte virksomheds specifikke behov.
Mobilplan har, gennem sin unikke rejse, været drevet af et ekstremt dedikeret og stolt team og kan den dag i dag kalde sig håndværkerens og entreprenørens uundværlige følgesvend indenfor digital projektstyring og planlægning.

 

EL-RECYCLING

El Recyckling er en virksomhed, der er stiftet med formålet om at sætte fokus på bæredygtig genbrug af elektronik. Baseret på cirkulær økonomi arbejder virksomheden for at gøre en forskel i IT-branchen både økonomisk og miljømæssigt. Med fokus på FN’s verdensmål nummer 12, sikrer El Recycling at reducere aftrykket på naturen med håndtering af aflagt elektronik på en social ansvarlig måde. Virksomheden tager et stort socialt ansvar og med en mission om at forbedre mulighederne for job for udsatte mennesker tilbyder de forskellige beskæftigelsesforløb.  


 

TIDLIGERE NOMINEREDE