Til Menu  

ÅRETS KÆDEBUTIK

 

Årets kædebutik giver kunderne en god og bemærkelsesværdig oplevelse og har gjort sig umage omkring uddannelse/udvælgelse af medarbejdere, og har en sund, kompetent og visionær ledelse. Butikken er samtidig en god ambassadør for erhvervet og dens tilstedeværelse i Randers.
 

I vurderingen af indkomne indstillinger lægges der vægt på følgende parametre:

  • Socialt ansvar, personale politikker og pleje
  • Vækst og innovation
  • Omdømme, branding, markedsføring
  • Fysisk tilstede (at man har en butik) med adresse i Randers Kommune
  • At kædebutikken også har differentieret sig inden for egen kæde koncern

Prisejer: Randers City & Randers Storcenter 

 

De nominerede i kategorien Årets Kædebutik er: 


 

BOG & IDÉ

Bog & Ide – Randers Storcenter er en rigtig familiebutik, med populære varer til alle aldre, hvor god service altid følger med. Butikken og medarbejderne formår på fineste vis at være synlige og skabe gode og interessante events, hvor de ofte har besøg af forfattere og samtidig deltager aktivt i centerets andre aktiviteter. Bog & Idés mission er at give forbrugerne markedets bedste oplevelser via rådgivning og et bredt sortiment inden for bøger, kontor og trend" og de samarbejder med flere organisationer, som har særligt fokus på børns trivsel.

SKJOLD BURNE

Skjoldburne er en af byens hyggeligste specialbutikker med spændende vine fra hele verden. Her møder man smilende personale, der altid er med på events og skaber gode oplevelser for byen og kunderne. Og der deles glædeligt ud af viden omkring produkterne man finder i butikken. Personalet i Skjoldburne har også på fineste vis formået at løfte butikken digitalt og skabt en stor synlighed på deres digitale platform. I butikken er der både smagninger og inspiration, og der er udvidet med tapasbar, som giver mulig for afholdelse af arrangementer.

TØJEKSPERTEN

Tøjeksperten er en dansk butikskæde. Butikken har de seneste år udviklet sig positivt både i den fysiske butik og digitalt. Her er der mulighed for at blive godt klædt på, uanset om det er habit eller smarte jeans. Butikken er superflot, og når man træder ind, møder man altid serviceminded personale, der giver en personlig oplevelse. Hos Tøjeksperten arbejdes der mod en mere bæredygtig fremtid, hvor der bruges mindre plastik og anvendes bæredygtige materialer. Søger man inspiration, kan man finde den på den digitale platform, hvor tøjeksperten er firstmover.


 

TIDLIGERE NOMINEREDE