Til Menu  

ÅRETS PAUL HARRIS PRIS

 

Gives til den erhvervsleder som bidrager med tid, økonomi og passion til projekter i samfundet.
Projekterne kan være indenfor de 6 verdensomspændende Rotary indsatsområder som er:

  • Fred og konfliktløsning
  • Sygdomsforebyggelse og behandling
  • Vand og sanitet
  • Mødres og børns sundhed
  • Grunduddannelse og læsefærdigheder
  • Samfundsudvikling

Men også individuelle lokale projekter som i samme mening er til glæde og fordel for andre. Kort sagt en erhvervsleder der har hjertet på det rette sted.

Prisejer: Rotary Randers Østre

 

De nominerede i kategorien Årets Poul Harris Pris er: 


 

PROFESSOR, PH.D., ROGER BUCH

Roger Buch er en dansk ph.d. i statskundskab og forskningslektor i samfundsfag ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt centerleder for Media Maker Space sammesteds. Han har i mere end 25 år forsket i mange forskellige emner: partier, valg, lokale medier, borgernes holdninger til EU, mediernes dækning af international politik, public service-nyheder, demokratiets tilstand og borgernes brug af nyheder. Roger har udgivet mange bøger, og er en dygtig formidler og analytiker af kommunalt stof, især når det gælder de særlige forhold, der er for Randers på det punkt.

SVEND BRINKMANN

Svend Brinkmann har siden 2009 været professor i almenpsykologi og kvalitative metoder på Det Humanistiske Fakultet på Aalborg Universitet. Han er opvokset i Herning og er uddannet PhD i psykologi fra Aarhus Universitet. Brinkmann har skrevet og redigeret en lang række bøger og mere end 200 akademiske artikler. Hans forskningsinteresser omfatter psykologiens filosofi, moralpsykologi, etik og kulturkritik. Sved Brinkmann er en skarp analytiker og formidler af danskernes måde at tackle livet på, og nytænker på, hvordan vi kunne gøre tingene anderledes.

KIM DALSGAARD

Kim Dalsgaard er direktør og passioneret ejer i Dansk Affaldsminimering, der kæmper en daglig kamp for et bedre klima. En lokal virksomhed, der renser vores plastaffald, og laver det til granulat, så det kan genbruges. Virksomheden tager et stort ansvar for det plastaffald vi skaber, samtidig med at de nedbringer CO2-udledningen. De sørger for, at plastaffaldet bliver i Danmark til gavn for både miljøet og danske arbejdspladser. Deres mission er, at den spildte emballageplast i stedet bliver genanvendt til produkter, vi har brug for.


 

TIDLIGERE NOMINEREDE