Til Menu  

ÅRETS VÆKSTVIRKSOMHED

 

Virksomheden skal have en årlig omsætning på minimum 5 mio. kroner, minimum 5 ansatte og have haft:

– Vækst de seneste 3 år på 20% eller mere i omsætning (bruttoresultat)
– Vækst de seneste 3 år på 20% eller mere i antal ansatte

Krav til primær drift: Det primære resultat må godt være negativt ét år, men summen af den primære drift over de 3  år skal være positiv.

Krav til sammenlignelighed: Tallene i de 3  år, der danner baggrund for udvælgelsen, skal være fuldt ud sammenlignelige, for at der kan beregnes en retvisende vækst.

Virksomheder der i deres drift bygger på lokale styrker, udviser ansvarlighed i forhold til ansatte, miljø, energi eller på anden måde har en god historie som viser, at man vil og kan drive virksomhed både med hjerne og hjerte prioriteres i udvælgelsen af årets vinder.

 

Prisejer: Sparekassen Kronjylland & Randers Amtsavis 

 

De nominerede i kategorien Årets Vækstvirksomhed er: 


KRONJYLLANDS EL-SERVICE

Kronjyllands El-service ApS der startede op i 2018, er en dynamisk og engageret autoriseret el-virksomhed med mere end 30 års erfaring indenfor installation, service og vedligeholdelse af elektriske installationer. Det er virksomhedens mission at være blandt Østjyllands bedste leverandører af tekniske samlede løsninger inden for EL, sikring, tele- og datainstallatør samt vedvarende energiløsninger til privat, erhverv og offentlige instanser. Kronjyllands EL-Service har på kun 4 år vokset sig til at være en af de største elinstallatører i Randers.

EHJ ENERGI & MILJØ

EHJ Energi A/S er en danskejet virksomhed med base i Randers, som producerer biomasse til en række danske energivirksomheder. Virksomhedens biomasse bliver brugt til at skabe bioenergi, som deres kunder forvandler til miljørigtig strøm og varme. Vedvarende energi er vejen frem, hvis danskernes energiforbrug skal sikres i fremtiden. Derfor lægger virksomheden stor vægt på at lave miljørigtige løsninger til deres kunder. EHJ Energi har over de seneste år gjort en stor indsats og har virkelig fået hul på markedet og oplevet en imponerende vækst i både omsætning og indtjening.

A. E. MASKINER

A.E. Maskiner ApS tilbyder køb, salg og reparation af landbrugs- og entreprenørmaskiner. De leverer gerne til hele landet, men du kan også kigge forbi deres flotte lokaler på Bronzevej lige ud til motorvej E45. De har deres eget reservedelslager, og kan derfor hurtigt levere fittings og reservedele ud af huset eller til eget værksted. Værkstedet har god plads og rigelig frihøjde, og kan derfor imødekomme det stigende behov ved reparation af større landbrugsmaskiner. A.E Maskiner har over de seneste 3 år oplevet en imponerende vækst i både omsætning og antal ansatte.


 

TIDLIGERE NOMINEREDE