Til Menu  
Arbejdskraft og efteruddannelse

ARBEJDSKRAFT & EFTERUDDANNELSE

Medarbejdere med de rigtige kompetencer er afgørende for en hver virksomhed. Hvis man som virksomhedsejer, ikke har mulighed for at ansætte kompetente medarbejdere, er det i samme omfang yderst vanskeligt at opnå stærk konkurrenceevne. Forandringerne i erhvervslivet er mange og det går stærkt. I takt med teknologiens udvikling, bliver behovet for nye kompetencer automatisk større, derfor er det en god idé at have fokus på dine medarbejders muligheder inden for efteruddannelse.

 

Den rette arbejdskraft

For at din virksomhed kan opnå gode resultater, er det essentielt at samle det rette medarbejderteam. Det rette medarbejderteam kan sikre en virksomhed vækst, fordi alle er enige om at arbejde mod det samme mål. Når du ansætter dine medarbejdere, kan det være en rigtig god idé, først og fremmest at finde ud af, om dine medarbejdere besidder nogle af de værdier, som du ønsker, din virksomhed skal besside. Hvis dine medarbejdere deler det samme værdisæt i hele organisationen, er det bare nemmere at samarbejde.

 

Mangel på arbejdskraft

Har du udfordringer med at skaffe den rette arbejdskraft, kan vi hos Erhverv Randers tilbyde sparring og vejledning så du kan tage skridtet videre og blive klogere på, hvordan du løser dine udfordringer. Har vi ikke de rette kompetencer til at hjælpe dig, vil vores konsulenter gøre alt, for at sætte dig i kontakt med de mennesker, som vi mener kan hjælpe dig i forhold til dine udfordringer. Vi har blandt andet et bredt kendskab til de rekrutterings- og HR-bureauer, som ligger i byen.

Du kan finde kontaktoplysninger på vores konsulenter her. 

Det er vigtigt at overveje, om de medarbejdere du allerede har ansat, kan have behov for efteruddannelse, for hele tiden at være opdateret på de nyeste tendenser.

 

Efteruddannelse

Efteruddannelse er vigtigt for, at din virksomhed og dine medarbejdere hele tiden er i stand til at følge med udviklingen. Især den teknologiske udvikling har betydning for, om virksomheder kan følge samfundets forandringer.

Efteruddannelse af medarbejdere er vigtigt fordi, dine medarbejders fag og arbejdsindhold ændrer sig løbende. Det er vigtigt, at du som virksomhedsejer er bevidst om, at dine medarbejdere hele tiden skal være opdateret, så de er i stand til at omfavne den nyeste teknologi, der florerer inden for jeres branche. Måske er det også blevet tid til at organisere forskellige arbejdsområder anderledes end hidtil og så er det vigtigt, at man som medarbejder er omstillingsparat. – Her kan efteruddannelse være en rigtig god mulighed.

 

Efteruddannelse & finansiering

Hvis du gerne vil vide mere om dine medarbejders muligheder for efteruddannelse, så tag endelig kontakt til os. Hos Erhverv Randers kan vi være behjælpelige med viden omkring forskellige finansieringsmuligheder i forhold til efteruddannelse. Derudover har vi et rigtig godt samarbejde med både de lokale uddannelsesinstitutioner og Jobcenter Randers Erhverv.

Løs udfordringerne

Book et møde med os og få afdækket hvilke løsninger, der findes på dine udfordringer.

 

Book et møde

  • Mødet er uforpligtende og gratis
     
  • Vi hjælper med behovsafklaringen
     
  • Vores fælles styrker sættes i spil
     
  • Dine udfordringer er i fokus

For yderligere information, kontakt: 

Torsten Westh
Torsten Westh

Erhvervskonsulent

tw@erhvervranders.dk

Mobil: 52 10 09 25