Til Menu  

ØKONOMI & FINANSIERING

Økonomi er et emne, som for nogle kan være ganske tungt at arbejde med. Hvis man som virksomhedsejer sidder alene med virksomhedens økonomi, er det ofte tungere, fordi man ikke har nogen at sparre og diskutere forskellige problematikker med.

 

Få hjælp hos Erhverv Randers

Hos Erhverv Randers hjælper vi dig med at få styr på dine udfordringer med økonomi og finansiering, så du har mulighed for at udvikle din virksomhed. Vi står altid klar med sparring og vejledning, så du kan finde frem til, hvilke muligheder du har.

Hos Erhverv Randers har vi stor erfaring med at søge midler i offentlige puljer, og vil derfor kunne vejlede dig i denne proces. Det er dog langt fra alt som de offentlige støttekroner kan gå ind og dække - de offentlige puljer har nemlig sjældent 100% finansiering, hvilket vil sige, at du som oftest selv skal være i stand til at kunne lægge en pose penge, når du søger midler i sådanne puljer.

 

Hvilke projekter gives der penge til?

Pengene gives som oftest til innovationsprojekter, eller til medfinansiering af en konsulent med specialviden. Når du skal søge støtte i offentlige puljer, er det derfor enormt vigtigt, at du har en klar og konkret plan over, hvilket formål pengene du søger, skal gå til. Derfor vil vi også vejlede dig i forhold til at få indblik i, hvilke forskellige krav og vilkår investorerne stiller.

Udover vores egen vejledning og sparring, vil vi yderligere kunne henvise til forskellige eksperter på området. Disse eksperter vil være behjælpelige med alt fra strategisk rådgivning til operationelt arbejde.

 

Vi guider dig i udformningen af din ansøgning

Processen med at søge offentlig støtte kan være lang, og det kan være svært at vide alt om, hvad der fra investorernes side lægges vægt på, når de skal vurdere om du og din virksomhed er egnet til at modtage den ønskede støtte. Hos Erhverv Randers har vi konsulenter, som med glæde guider og vejleder dig i forhold til udformningen af din ansøgning, så fokus er på det allermest væsentlige. Det er ikke alle, der er så heldige at få godkendt deres ansøgning i første omgang. Derfor vil vi også kunne vejlede dig i, hvordan du eventuelt kan revidere din ansøging inden du forsøger igen. 

 

Medlem af Erhverv Randers

Husk at du som medlem af Erhverv Randers har ubegrænset sparring og vejledning i forhold til dine udfordringer. Det betyder at du til hver en tid kan booke et møde, hvis du føler at du har brug for hjælp. Som medlem af Erhverv randers har du også mange andre fordele, dem kan du læse meget mere om her. 

Løs udfordringerne

Book et møde med os og få afdækket hvilke løsninger, der findes på dine udfordringer.

 

Book et møde

  • Mødet er uforpligtende og gratis
     
  • Vi hjælper med behovsafklaringen
     
  • Vores fælles styrker sættes i spil
     
  • Dine udfordringer er i fokus

For yderligere information, kontakt: 

Torsten Westh
Torsten Westh

Erhvervskonsulent

tw@erhvervranders.dk

Mobil: 52 10 09 25