Til Menu  

ORGANISATION & LEDELSE

Hvis kommunikation og ledelse er en udfordring for dig og din virksomhed kan du altid sparre med Erhverv Randers om dine muligheder.

Vi kan blandt andet vejlede dig i forhold til at blive bedre til at håndtere ledelsesmæssige udfordringer som f.eks. at skabe udvikling, innovation og forbedring i din organisation.

 

Rådgivning til dine behov

Når du booker et møde til en uforpligtende snak med en af vores konsulenter, vil vi starte samtalen med et udgangspunkt i dine behov og ønsker. Hernæst vil du formentlig blive præsenteret for ’Business Model Canvas’. Det er et værktøj, som bruges til at beskrive, analysere og designe forretningsmodeller. Det giver os blandt andet mulighed for at analysere, om din virksomhed anvender den rette forretningsmodel.

Du har som medlem af Erhverv Randers også mulighed for at komme for vores mentorpanel, som består af erfarne lokale erhvervsledere. De vil gennemgå din virksomheds udfordringer og pege på de fokusområder, der har højest prioritet. Du kan eventuelt ringe til Torsten, hvis du gerne vil vide mere. Du finder Torstens kontaktoplysninger i bunden af denne side.

 

Vi hjælper dig

Derudover er du naturligvis altid velkommen til at sparre med en af vores konsulenter, og kan vi ikke hjælpe dig med dine udfordringer, vil vi selvfølgelig gøre alt for at henvise til private rådgivere på området. I nogle tilfælde vil du endda have mulighed for at medfinansiere noget af omkostningen til den private rådgiver.

Løs udfordringerne

Book et møde med os og få afdækket hvilke løsninger, der findes på dine udfordringer.

 

Book et møde

  • Mødet er uforpligtende og gratis
     
  • Vi hjælper med behovsafklaringen
     
  • Vores fælles styrker sættes i spil
     
  • Dine udfordringer er i fokus

For yderligere information, kontakt: 

Torsten Westh
Torsten Westh

Erhvervskonsulent

tw@erhvervranders.dk

Mobil: 52 10 09 25