Til Menu  

MARKETING

Det er vigtigt, at en virksomhed foretager aktiviteter, for at fremme afsætningen af et produkt eller en serviceydelse. De aktiviteter en virksomhed vælger at benytte sig af, betegnes også som virksomhedens samlede markedsføring.

Betegnelsen dækker over blandt andet; markedsundersøgelser, produktudvikling, konkurrentanalyse, reklame, PR, tryksager og kampagner.

Hvordan gør du?

Hvordan markedsfører du dig i virkeligheden allerbedst? Og skal du benytte dig af online- eller offline markedsføring? Det er i første omgang et spørgsmål om, hvem du har til hensigt at ville sende dit budskab til. At du er bevidst om din målgruppe er altafgørende for, om din virksomheds markedsføring får den ønskede effekt.

Har du udfordringer?

Hvis du som virksomhedsejer eller iværksætter har udfordringer i forbindelse med din markedsføring, er du mere end velkommen til at kontakte Erhverv Randers og få en uforpligtende samtale.

Vi får ofte mange spørgsmål i forbindelse med markedsføring, så derfor, vil vi også kunne vejlede dig i forhold til nogle af de udfordringer du møder på din markedsføringsvej. Med vores store netværk samt vores overblik over fx støtteordninger, vil vi gennem en dialog med dig, kunne få dig på rette vej.

Vi har desuden kontakt og samarbejde med forskellige private eksportrådgivningsfirmaer, der fx har specialiseret sig i udvalgte markeder.  

Løs udfordringerne

Book et møde med os og få afdækket hvilke løsninger, der findes på dine udfordringer.

 

Book et møde

  • Mødet er uforpligtende og gratis
     
  • Vi hjælper med behovsafklaringen
     
  • Vores fælles styrker sættes i spil
     
  • Dine udfordringer er i fokus

For yderligere information, kontakt:

Torsten Westh
Torsten Westh

Erhvervskonsulent

tw@erhvervranders.dk

Mobil: 52 10 09 25