Til Menu  

IVÆRKSÆTTER

Mange mennesker har drømme om at starte deres egen virksomhed. Det er dog ikke altid lige nemt at overskue, hvordan man som iværksætter kommer ordentligt i gang, og hvad der er vigtigt at have styr på.

Som iværksætter er det altafgørende, at du skaber dig en overblik over din idé, som på længere sigt også vil gøre det nemmere for andre at vejlede dig gennem processen. For at skabe et overblik er det nødvendigt, at du udarbejder en forretningsplan.

Har du brug for hjælp til at udarbejde denne, er du mere en velkommen til at kontakte erhvervskonsulent Jesper Lieberknecht, som vil give dig den hjælp, du som iværksætter har brug for. Du finder kontaktoplysninger nederst på siden.

 

Opstart af virksomhed

Vil du starte ny virksomhed eller er du allerede i gang, så kan du altid få gratis og uforpligtende vejledning hos Erhverv Randers. Vi står altid klar til at hjælpe videre, hvad enten du ønsker et råd fra en advokat eller revisor, eller bare gerne vil snakke med en uvildig og kyndig person om dine muligheder og udfordringer. Du kan starte din iværksætterrejse ved at oprette en profil på vores nye platform for iværksættere. Vi behandler selvfølgelig dine oplysninger fortroligt.

 

Opstart som iværksætter

Når du beslutter dig for, at du skal være iværksætter og dermed opstarte din egen virksomhed. Så kan der opstå mange forskellige tvivlsspørgsmål og udfordringer, som du selvfølgelig skal arbejde på at løse. Under videoen med Jesper Buch har vi samlet en liste over gængse udfordringer, der kan opstå, når man starter egen virksomhed.

I videoen ovenfor kommer Jesper Buch med gode råd til, hvordan du bliver en succesfuld iværksætter.

 

Udfordringer som iværksætter

 

Vil du gerne vide mere eller have et uforpligtende møde, kontakt:

Jesper Lieberknecht
Jesper Lieberknecht

Erhvervskonsulent

jl@erhvervranders.dk

Mobil: 52 10 09 22