Til Menu  

ÅRETS IVÆRKSÆTTER 2018

 

Til Randers Business Awards 2018 uddelte Erhverv Randers prisen: Årets Iværksætter. 

Prisen “Årets Iværksætter” går til en iværksætter, der har startet en virksomhed, som har et stabilt vækstpotentiale og arbejder med innovative løsninger. Virksomheden skal have et CVR-nummer, der er under tre år gammelt.

Her kan du se, hvem der var nomineret i kategorien og hvilken iværksætter, der løb med prisen. 

Vil du se videoen med undertekster kan du trykke her. 

De nominerede i kategorien:

 

CIHA

Sælger legetøj, der udvikler børns sprog samt hjælpemidler til børn med høretab og sprogvanskeligheder.

Rikke som står bag Ciha, har skabt en spændende og innovativ virksomhed baseret på sine erfaringer som mor til Alberte og Ella, der begge er født døve. I dag taler pigerne lige så godt som deres legekammerater, da de er opereret med avancerede høreapparater. Virksomheden har via en webshop hurtigt etableret en stabil virksomhed med et stort internationalt vækstpotentiale.

 

Louise Smærup 

Designer og producerer tidløst og funktionelt interiør af højt kvalitet.

Produkterne er kendetegnet ved en stringent og minimalistisk linje med stor inspiration i den rå natur og med filosofien om, at rum skal rumme mennesker.

Virksomhedens puder fås i 150 butikker i Danmark sammen med et interiør-sortiment der tæller i alt 225 varenumre og dækker noget til ethvert rum i hjemmet.

 

Grafikr

Grafikr er på under 2 år vokset fra 2 til 8 medarbejdere.

Virksomheden er et af kun 10 bureauer, som kan kalde sig Shopify Experts, og deres ekspertviden inden for e-commerce ses tydeligt i mange platforme som bl.a. LinkedIn og Amino.

Følger man deres blog, får man en stor indsigt i de nyeste tendenser.

Årets Iværksætter 2018: Grafikr