Til Menu  

Mange mennesker har drømme om at starte deres egen virksomhed. Iværksætteri kan dog være noget af en mundfuld, og det er ikke altid lige nemt at overskue, hvordan man som iværksætter kommer ordentligt i gang, og hvad der er vigtigt at have styr på, når man skal navigere rundt i iværksætteri-verdenen.

Som iværksætter er det altafgørende, at du skaber dig en godt overblik over din idé, som på længere sigt vil hjælpe dig og gøre det nemmere for andre at vejlede dig gennem iværksætter-processen. For at skabe et overblik i forbindelse med opstart af virksomhed, er det essentielt, at du udarbejder en forretningsplan.

Iværksætteri og forretningsplan

Når du som iværksætter vil forfølge din egen iværksætteridrøm om opstart af virksomhed, er det vigtigt, at du kommer godt fra start. Derfor anbefaler vi, at du udarbejder din egen forretningsplan. En forretningsplan gør din iværksætter-idé synlig for andre og samtidig mere klar og tydelig for dig selv. Når du udarbejder en forretningsplan, bliver du nemlig hurtigt bevidst om, om du har tænkt på alt i forhold til opstart af virksomhed. Iværksætteri-verdenen kan være en stor mundfuld, og kommer du ikke godt fra start, kan det blive en svær opgave.

Har du brug for hjælp til at udarbejde din forretningsplan, er du mere en velkommen til at kontakte vores erhvervskonsulent Jesper Lieberknecht, som vil give dig den hjælp, du som iværksætter har brug for. Du finder Jespers kontaktoplysninger nederst på siden.

Opstart som iværksætter

Når du beslutter dig for, at du skal være iværksætter og dermed opstarte din egen virksomhed. Så kan der opstå mange forskellige tvivlsspørgsmål om iværksætteri samt udfordringer, som du selvfølgelig skal arbejde på at løse. Under videoen med Jesper Buch har vi samlet en liste over gængse udfordringer, der kan opstå, ved opstart af virksomhed.
Hos Erhverv Randers har vi stor interesse for iværksætteri, og som iværksætter er du altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak.

Opstart af virksomhed

Vil du starte ny virksomhed, eller er du allerede i gang, så kan du altid få gratis og uforpligtende vejledning hos Erhverv Randers. Vi står altid klar til at hjælpe dig videre med opstart af virksomhed, hvad enten du ønsker et råd fra en advokat eller revisor, eller bare gerne vil snakke med en uvildig og kyndig person om dine muligheder og udfordringer.

I videoen ovenfor kommer Jesper Buch med gode råd til, hvordan du bliver en succesfuld iværksætter.
 

Udfordringer som iværksætter

 

Iværksætteri og erfaringsudveksling

Iværksætteri og opstart af virksomhed behøver ikke nødvendigvis at være noget, du skal stå med alene. Hvis du som iværksætter har brug for sparring og inspiration fra ligesindede, har du altid mulighed for at deltage på vores iværksætternetværk. Iværksætternetværket er etableret, for at skabe et iværksætteri-forum hvor nyopstartede iværksættere kan komme og dele deres idéer om opstart af virksomhed med andre, som står på samme springbræt, og er på vej i samme retning. At beslutte sig for opstart af virksomhed er stort, og du vil undervejs formentlig få brug for sparring og erfaringsudveksling.

Vil du gerne vide mere eller have et uforpligtende møde, kontakt:

Jesper Lieberknecht
Jesper Lieberknecht

Erhvervskonsulent

jl@erhvervranders.dk

Mobil: 52 10 09 22