Til Menu  

IVÆRKSÆTTERNETVÆRKET

Bliv en del af iværksætternetværket, og få inspiration og sparring omkring dine iværksætterdrømme. Du kan få hjælp til ting, du slet ikke vidste du skulle have hjælp til, og sikkert også til alt det, du har brug for.

 

Sparring fra andre iværksættere

Iværksætternetværket er etableret for at skabe et forum, hvor nyopstartede iværksættere kan komme og dele deres idéer med andre, som står på samme springbræt og er på vej i samme retning. Det er et forum, hvor du også vil have mulighed for at dele eventuelle problemstillinger med alle de andre og samtidig dele ud af dine erfaringer som forholdsvis ny iværksætter.

I iværksætternetværket har vi et stort fokus på sparring og netværk og for at sikre, at netværket skaber værdi for alle deltagerne, er det vigtigt, at man er interesseret i at være en aktiv del af samtalerne.

For at deltage på iværksætternetværket behøver du ikke nødvendigvis være kommet ret langt i din proces, det allervigtigste er, at du har en idé som du selv tror på og synes er spændende.

 

Vidensdeling og læring

Iværksætternetværket mødes hver anden måned hos Erhverv Randers, der holder til på Business Park Randers. Iværksætternetværket ligger som oftest en tirsdag aften fra 19 – 21, hvor du får mulighed for at få sparring fra ligesindede iværksættere omkring din idé eller nystartede virksomhed. 

På iværksætternetværket vil der hver gang være et overordnet emne, hvor vi så forsøger at behandle underemner herunder, så deltagerne kan få svar på så mange spørgsmål som muligt. 

Vi har som oftest også en ekstern oplægsholder, som kommer og holder et inspirerende indlæg om dagens overordnede emne. Netværket er forholdsvist uformelt, men der vil selvfølgelig være en vis styring.

I iværksætternetværket holder vi følgende arrangementer: 

  • Onsdag d. 9. februar 2022
  • Onsdag d. 6. april 2022
  • Onsdag d. 8. juni 2022
  • Onsdag d. 24. august 2022
  • Onsdag d. 12. oktober 2022

Du læse om og tilmelde dig iværksætternetværket her.

 

Iværksætterplatformen

Ønsker du at få et uforpligtende møde om din idé eller nystartede virksomhed med en af Erhverv Randers' konsulenter, så start med at oprette en bruger i vores helt nye system, Iværksætterplatformen.

Gå til Iværksætterplatformen

Du kan også finde kontaktinformationer på en af vores konsulenter lige her.

Husk at Erhverv Randers altid står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det. Har vi ikke tilstrækkelig viden inden for det emne, som du ønsker sparring på, gør vi alt for at sætte dig i kontakt med en af vores samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig på rette vej. 

Du kan også blive medlem af Erhverv Randers her og få adgang til ubegrænset sparring og vejledning.

 

 

For yderligere information, kontakt: 

Jesper Lieberknecht
Jesper Lieberknecht

Erhvervskonsulent

jl@erhvervranders.dk

Mobil: 52 10 09 22