Til Menu  

ÅRETS IVÆRKSÆTTER 2018

 

Til Randers Business Awards 2018 uddelte Erhverv Randers prisen: Årets Iværksætter. 

Prisen “Årets Iværksætter” går til en iværksætter, der har startet en virksomhed, som har et stabilt vækstpotentiale og arbejder med innovative løsninger. Virksomheden skal have et CVR-nummer, der er under tre år gammelt.

Her kan du se, hvem der var nomineret i kategorien og hvilken iværksætter, der løb med prisen. 

De nominerede i kategorien:

 

WallPipe

Lisbeth Grove Mikkelsen står bag Wallpipe, der forvandler genbrugte vandrør til håndlavede lamper, der skaber æstetik og hygge og historie i hjemmet. Hver enkelt lampe er unikt og råt håndværk.
Wallpipe har fokus på bæredygtighed og arbejder ud fra FN’s Verdensmål bl.a. ved at bruge genanvendelige materialer.

 

NorEvent

Kokken Kevin Pindstrup Nielsen var kun 24 da han startede NorEvent, som er et cateringfirma, der med nordisk gourmetmad skiller sig ud fra de mange suppe-steg-is leverandører. Den ambitiøse kok har også kastet sig over take-away tapas, private dining, gastrokurser og service-udlejning. Og han har stærke samarbejder med flere lokale virksomheder.

 

ProDrone 

Med droner indsamler ProDrone data, som hjælper kommuner og boligforeninger med at optimere driften af deres udearealer. ProDrone medvirker desuden i flere udviklingsprojekter, hvor kunstig intelligens skal lette arbejdsgange hos deres kunder.
Strategiske partnerskaber er grundstenen for de innovative løsninger, som virksomheden arbejder med.

Årets Iværksætter 2019: Norevent