Til Menu  

KOM PÅ JOBMESSEN "KLOGE HÆNDER"

Unge med kloge hænder 

Mange unge drømmer om at arbejde med deres hænder og skabe resultater for sig selv og andre. At de unge vælger en erhvervsfaglig uddannelse er kun positivt, og det skaber værdi og bidrager til samfundet. For mange unge kan det dog være svært at finde den virksomhed, hvor de har mulighed for at kunne færdiggøre deres uddannelse og dermed arbejde med lige præcis det, de drømmer om. Virksomhederne i Randers og omegn kan her være med til at gøre en stor forskel for de unge med kloge hænder.

 

Er du ung ser her! 

Når man deltager på Kloge Hænder jobmessen, så er det lidt ligesom at være på speed-dating. Husk derfor, at det er vigtigt, at I er forberedte og stiller de spørgsmål, som I gerne vil have svar på. 
Jobmessen er en rigtig god mulighed for dig, der gerne vil gøre dig bemærket i det randrusianske erhvervsliv. Målet er, at du kommer derfra med en kontakt, der kan bane vejen for din fremtidige læreplads og uddannelse.

Så hvis du er i gang med en erhvervsfaglig uddannelse og lige nu står og mangler din fremtidige læreplads, inden for industri, produktion. lager, auto og byg & anlæg - så er jobmessen helt klart noget for dig.  
 

Mangler du en læreplads, læs mere her. 

 

Jobmessen finder sted:

Torsdag den 25. marts 2021. 09.00-13.00

Online via Teams

09.00 - 11. 00 | Produktion og Transport/lager

11.00 - 13:00  | Byg & anlæg og Auto


Vi glæder os til at se dig! 

Bliv klar til fremtiden

Der findes rigtig mange dygtige, unge mennesker i Randers, som lige nu står og mangler et sted, hvor de kan færdiggøre deres erhvervsfaglige uddannelse. Men der findes også virksomheder, der vil komme til at få sværere og sværere ved at finde faglært arbejdskraft. Derfor ser vi en fordel i at skabe mulighed for, at introducere de kloge hænder for virksomhederne i Randers, der vil stille en eller flere lærepladser til rådighed. På messen giver vi det randrusianske erhvervsliv mulighed for at vise 300 unge interesserede, at der her i byen findes mange spændende karrieremuligheder inden for industri, produktion. lager, auto og byg & anlæg. 

 

Er du virksomhed ser her!

De unge har helt sikkert brug for en virksomhed til at kunne komme videre med deres drøm i livet, men du og din virksomhed har med garanti også brug for de unge mennesker, fordi de kan hjælpe din virksomhed med at tænke i nye ideer og kan bidrage til at gøre jer endnu dygtigere til at omfavne den nye teknologi. Så hvis du og din virksomhed skal være med til at gøre en forskel og sikre en fremtid med nok fagudlærte, så er det nu, at du skal tilmelde dig jobmessen og komme og møde din næste lærling.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu og kom til jobmessen og fortæl de unge om de muligheder, som blandt andre du og din virksomhed kan tilbyde. 

Tilmeld din virksomhed her

Vi glæder os til at se dig!