Til Menu  
Ole Stabell | Direktør Danotek
Ole Stabell | Direktør Danotek

Jeg har stor sympati for startup's og små virksomheder. Jeg hjælper små virksomheder og starup's med overblik, fokus og vækst. Jeg har mange års erfaring som stifter, virksomhedsejer, direktør og bestyrelsesmedlem og er derfor godt rustet til at hjælpe med de forskellige udfordringer, man møder som lille eller helt nystartet virksomhed. Gennem årene har jeg opbygget et solidt netværk indenfor kapitaltilførsel, salg og ledelse. Læs mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med her. 

Kaj Lund | Direktør Focuscare Denmark ApS
Kaj Lund | Direktør Focuscare Denmark ApS

Kaj har drevet selvstændig virksomhed siden 1991, og driver i dag virkomheden med base i Randers.
Som selvstændig I gennem mange år, stiller jeg gerne min erfaring til rådighed. 
Igennem min rådgiverfunktion i Erhverv Randers, har jeg været med til at rådgive mange mindre virksomheder i Randers området. Jeg finder det både spændende og udfordrende at følge/rådgive små og mellemstore nystartede virksomheder.

Hans Pinnerup Nielsen
Hans Pinnerup Nielsen

Med udgangspunkt i mine kompetencer og erfaringer giver det mig stor værdi at hjælpe iværksættere/nystartede virksomheder med udvikling og vækst. Jeg kan som sparringspartner hjælpe med struktur, vækst og ledelsesudvikling. Mit udgangspunkt er mange års erfaring med ledelse og udvikling af virksomheder, inden for produktion, bygge- og servicebranchen. Med min baggrund er jeg klar til at tage de forskellige udfordringer, som er i såvel nystartede som mindre SMV-virksomheder. Læs mere her.

Nordic Digital Lab | Danmarks bedste fotolab
Nordic Digital Lab | Danmarks bedste fotolab

Nordic Digital Lab er et topmoderne billedlaboratorium. Dansk farvefoto har siden 1983 serviceret amatør -såvel som professionelle fotografer i Danmark. Ideologien har fra start været klar. Dansk Farvefoto ville tilbyde den bedste kvalitet og benytte de nyeste teknologier. Dette har bragt Dansk Farvefoto fra en tid hvor det var en revolution at kunne fremkalde farvebilleder på 6 timer, til det nye årtusinde hvor hovedparten af fotografering foregår digitalt. Læs mere om hvad vi kan tilbyde her.

LAKAN | Fra idé til produkt
LAKAN | Fra idé til produkt

LAKAN tilbyder kompetencer indenfor 3D - Print og alle faser i forbindelse med mekanisk produktudvikling, til alle der har en god ide. 
Idegenerering, modning af ide, materialevalg og fremstillingsproces.
LAKAN har et stort netværk fra mange års erfaring med 3D - Print og produktudvikling.
Kontakt LAKAN/Lars Kannegaard Andersen for sparring og faglig rådgivning.
Tlf.: +45 60673366 Mailadresse:info@lakan.dk Læs mere om LAKAN her.

Webbureauet Infoserv
Webbureauet Infoserv

Infoserv er et aktivt webbureau med base i Randers.
Når vi udvikler et nyt responsivt webdesign, implementerer et brugervenligt CMS eller skaber online kampagner, tager vi altid udgangspunkt i din forretning. 
Vi er et webbureau der mener, vi skal forstå dit produkt og dine kunder – derfor er vi meget nysgerrige. Hvad skal du bruge dit nye website eller webshop til? Og hvordan kan vi bedst bidrage i denne proces? Læs mere om Infoserv her.

Biering Marketing
Biering Marketing

Jeg er en ung mand med ambitioner, om at skabe vækst for små og mellem store virksomheder. Derfor har jeg stiftet firmaet (Biering Marketing), hvor jeg hjælper virksomheder med at lave annoncering på sociale medier. Hvis du har en virksomhed, som skal gøres synlig på de sociale medier - og gerne vil øge salget, så tøv ikke med at tage kontakt til mig. Hvis det lyder som noget din virksomhed kunne bruge, så send mig en besked. Læs mere om Biering Marketing her.

Revimidt | Godkendt revisionspartnerselskab
Revimidt | Godkendt revisionspartnerselskab

Nystartet ? – få råd til overskud…
Som nystartet er der mange ting at tænke over og at arbejde med – udover at skabe forretning. Få råd om hvilken selskabsform du skal anvende, hvordan du får styr på tallene, håndterer moms og skat og får styr på bogføringen  – og flere råd til overskud. De første 4 timer er gratis. Ring til os på 86461244 og sige at du gerne vil ”have råd til overskud” – eller skriv på info@revi-midt.dk. Læs mere om os her

Djurslands Bank | Erhverv
Djurslands Bank | Erhverv

Har du brug for en stærk, klassisk erhvervsbank? Vi kender dig og din virksomhed - og du er vigtig for os. Vi kan levere alle de produkter og ydelser, du og din virksomhed har brug for. Vi lægger stor vægt på at have en personlig relation til dig, som vælger at blive kunde hos os. Og så er der lige det med de gamle dyder om at gøre tingene ordentligt. Til tiden. Med omhu. Det er dét, der er omdrejningspunktet for os her i Djurslands Bank. Vi er lokale i Randers, og du kan læse mere om os her.

Honestus & Partners | Forsikrings- og pensionsmægler
Honestus & Partners | Forsikrings- og pensionsmægler

Som selvstændig kan det være svært at gennemskue, hvilke forsikringer der er nødvendige til sig selv og sin virksomhed – og hvordan ved man, om man får den rigtige dækning til den rigtige pris? Her er det guld værd at få uvildig rådgivning fra en ekspert, der undersøger HELE markedet og samtidig udelukkende varetager dine interesser. 
Book en gratis rådgivningsseance hos Honestus & Partners på:
25 26 01 73 eller henrik.wohlander@honestus.dk

Pensionsselskabet | Pension & Health care services
Pensionsselskabet | Pension & Health care services

PensionsSelskabet pension & health care services formidler pensions- og sundhedsordninger til virksomheder, iværksættere og private, og rådgiver om alt fra sammensætningen af firmaets pensionsordning til medarbejdernes egen løsning. Passion, omtanke og synlighed er selskabets tre vigtigste karaktertræk, og for os er professionel optræden, tilgængelighed og personlig rådgivning nøglen til at få og fastholde tilfredse kunder. Læs mere om hvad vi kan tilbyde her. 

PMJ Advokater | Advokater i Randers & Hobro
PMJ Advokater | Advokater i Randers & Hobro

En god advokat er afgørende i håndteringen af både store sager såvel som små, juridiske udfordringer, der kræver høj fagligt engagement og kompetencer. Hos Palsgaard Møgelvang Johannsen Advokater har vi fokus på at tilbyde værdiskabende rådgivning, der giver mening, uanset hvilken sag klienten står overfor. Vi bestræber os på at levere de bedste advokatydelser på både nationalt og internationalt niveau, så du altid er helgarderet. Læs mere om PMJ Advokater her.

TROPA | Grundighed betaler sig
TROPA | Grundighed betaler sig

Jeg hjælper iværksættere og virksomheder med at beskytte ideer i form af, patenter, designbeskyttelse og varemærker. Jeg hjælper med at afdække, om der er mulighed for at opnå en beskyttelse, og vil ofte kunne bidrage positivt i forhold til at udfordre løsningerne med henblik på at afgøre om, der findes bedre eller mere fordelagtige alternativer. Jeg er uddannet forsker (ph.d. fra Aarhus Universitet), og har arbejdet professionelt med IPR siden 2006, herunder 5 år hos Grundfos. Læs mere her.

MasterQMS | Fremtidens ledelsessystem
MasterQMS | Fremtidens ledelsessystem

MasterQMS er et digitalt ledelsessystem, som sikrer, at din virksomhed let kan dokumentere jeres processer og lade jer certificere, uanset om det er informationssikkerhedsledelse eller kvalitetsledelse m.m.
MasterQMS leverer ligeledes konsulentydelser inden for ledelsessystemer, så har din virksomhed brug for implementeringshjælp eller opgaver som intern audit, så kan du læse mere om MasterQMS her.

bymakers | coworking
bymakers | coworking

bymakers er et privat iværksætterhus. Ud over at være et coworking space med mulighed for at få en arbejdsplads eller eget kontor, faciliterer vi netværksarrangementer, giver professionel sparring gennem vores sparringspanel og afholder en række stærke fag-arrangementer.
Er du medlem af Erhverv Randers, giver vi dig ALTID 50% på medlemskab de første to måneder på drop in eller en fast plads! Se mere om bymakers her.

Konsulenthuset Berg’s | Aflys kunstig harmoni og skab ægte trivsel
Konsulenthuset Berg’s | Aflys kunstig harmoni og skab ægte trivsel

I Konsulenthuset Berg's udvikler jeg langtidsholdbare og modige ledere. Forløbene sætter fokus på effektive kommunikationsmetoder, velfungerende teams og balancen mellem medarbejderens ret og pligt. DISC personprofil indgår ofte i programmet, og teamsamarbejde, trivsel og konflikthåndtering er faste temaer. Alle forløb er tilpasset den aktuelle leders situation. Konsulenthuset Berg's tilbyder gratis inspirationsindlæg til virksomheder, der er medlem af Erhverv Randers. Læs mere her

Jysk Telefon | Vi gør telefoni enkelt
Jysk Telefon | Vi gør telefoni enkelt

Med mere end 16-års erfaring indenfor telefoni ved jeg, hvad der rører sig i branchen. Selvom det umiddelbart virker simpelt at komme i gang med virksomhedstelefoni, er der mange ting at tage stilling til. Hvordan skal din løsning fordeles på privat og erhverv? Og hvad med ferietid? Skal der være særlige løsninger ift. telefonsvarer eller viderestilling? Jeg sporer dig ind på det mest optimale og fremtidssikrede setup for dig og din virksomhed. Læs mere om Jysk Telefon her.

Vibrant | Ny betalingsapp gør det simpelt at modtage betalingskort
Vibrant | Ny betalingsapp gør det simpelt at modtage betalingskort

Med Vibrants betalingsapp kan du være klar til at modtage betalingskort direkte på din Android-telefon på 24 timer.
Du slipper for opstartsgebyr og faste månedlige udgifter, og der er ingen bindingsperiode. Som medlem af Erhverv Randers får du en bonus på 200 kr., når du har foretaget den første transaktion med Vibrant.
For at få adgang til medlemstilbuddet skal du tilmelde dig Vibrant her.