Til Menu  

Eksport til Tyskland

Dato: 12-02-2018

Vil du gerne prøve kræfter med det tyske marked, men ved ikke helt hvordan? Så tag en snak med Hannover Impuls og en dansk eksportkonsulent fra Sørensen Connecting markets. De kigger nemlig forbi Erhverv Randers den 28. feburar

 

Hannover Impuls er Hannover-regionens erhvervsfremmeselskab og  tilbyder direkte støtte til danske virksomheder, der overvejer eksport til Tyskland eller måske etablering på markedet.

 

Katharina Hanske og Dr. Hartmut Selle fra Hannoverimpuls samt Benny Sørensen fra Sørensen Connecting Markets tilbyder individuelle rådgivningsmøder med interesserede virksomheder, som ønsker at komme ind på det tyske marked.

 

Under mødet vil du kort skulle præsentere din virksomhed, hvorefter der drøftes mulige markedsstrategier i forhold til dine ønsker. 

Derudover vil Hannoverimpuls komme ind på deres attraktive støtteprogrammer, som er skræddersyet til danske virksomheder, der ønsker markedsopstart i Tyskland.
Der gives bl.a. støtte til markedsanalyser og der er mulighed for at få et års gratis husleje i forbindelse med etablering af et eget selskab i Hannover-regionen.

 

Der er afsat en time pr. møde som er gratis. Møderne starter fra klokken 09.00 og foregår hos Erhverv Randers, Parkboulevarden 31, 8920 Randers NV.

Har du interesse? Så send en mail til Torsten fra Erhverv Randers på adressen: tw@erhvervranders.dk – alternativt ring på 5210 0925

På dagen vil Erhverv Randers også være til stede.

Der kan tales såvel engelsk som tysk på mødet – Eksportkonsulenten taler også dansk.