Til Menu  

VIRKSOMHEDSUDVIKLING

Mangler du sparring og vejledning i forhold til din virksomheds udvikling?
Med hjælp fra Erhverv Randers kan du få sparring og vejledning og dermed finde frem til nye veje til vækst og udvikling.  

Det er vigtigt at huske på, at ikke to virksomheder er ens og derfor, er fokus for os på at finde en brugbar og langsigtet løsning, som passer lige præcis til dig og din virksomhed.

Hos Erhverv Randers har vi dygtige erhvervskonsulenter, som sidder klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have behov for det. Du kan finde kontaktoplysninger på vores erhvervskonsulenter lige her.

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan udvikle din virksomhed og på rejsen vil du formentlig møde mange udfordringer af forskellig karakter. Det kan eksempelvis være nogle af nedenstående:

 • Opstart af virksomhed
   
 • Salg, marketing og eksport
   
 • Økonomi og finansiering
   
 • Organisation og ledelse
   
 • Produktudvikling og teknologi
   
 • Arbejdskraft og efteruddannelse
   
 • Sagsbehandling hos kommunen

Selvom din udfordring ikke falder ind under en af ovenstående kategorier, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende samtale. Skulle din udfordring ligge udenfor vores kompetenceområde, hjælper vi dig gerne med at komme i kontakt med en eller flere af vores dygtige samarbejdspartnere.

Husk at din virksomhed altid vil udvikle sig, også uden at det er planlagt. Det kan blandt andet ske ved, at nogle medarbejdere skifter stilling, at dine kunder ændrer præferencer, eller på baggrund af konkurrencen i din branche og teknologiens udvikling. Forskellen på tidens udvikling og en bevidst og metodisk virksomhedsudvikling er, at din virksomhed udvikler dig i en ønsket retning.

Hos Erhverv Randers står vi til rådighed, i det omfang som du ønsker, og vi hjælper dig med lige præcis det, du har behov for hjælp til.