Til Menu  

HJÆLP TIL VIRKSOMHEDER I CORONAKRISEN

Danske virksomheder kan risikere at lide tab som følge af spredningen af Covid-19. Alle brancher kan blive påvirket. 

Situationen med Covid-19 spidser til, og udmeldingerne fra regeringen om at mindske spredningen mest muligt, betyder at flere og flere virksomheder er tvunget til i denne periode at lukke deres forretning. 

Nendenfor har vi samlet en oversigt over, hvor du som virksomhed kan få vejledning om Coronavirus/Covid-19.

Virksomhedsguiden: Få styr på, hvilke forholdsregler din virksomhed kan tage i forbindelse med coronavirus/covid-19 lige her. Virksomhesguiden har også en oversigt over, hvilke muligheder din virksomhed har for at få hjælp til at komme igennem corona-krisen se mere her.
Virksomhedsguiden er Erhvervsstyrelsens officielle guide på området. Siden opdateres løbende.

Early Warning: Coronavirus har lukket store dele af Danmark ned. Måske oplever du, at COVID-19 allerede har økonomiske konsekvenser for din virksomhed? Early Warning tilbyder rådgivning og sparring om, hvordan du kommer bedst igennem krisen. Vores konsulenter står klar, og hjælpen er gratis, uvildig og fortrolig!
Læs mere på Early Warnings hjemmeside her.

Randers Kommune: For at reducere corona-virussets konsekvenser for erhvervslivet ophæver Randers Kommune de normale betalingsfrister til kommunens leverandører. Hvis en virksomhed ønsker det, kan betalingstidspunktet for virksomhedens fakturaer således blive fremrykket, så betalingen sker umiddelbart efter kommunens godkendelse. 
Læs mere på Randers Kommunes hjemmeside her.

Vækstfonden: 
Som følge af den alvorlige situation Covid-19 har bragt med sig, får danske virksomheder snart mulighed for at søge økonomisk hjælp fra Vækstfonden. Den økonomiske hjælp sker via en kautionsordning, som skal gøre det muligt for virksomheder, hvis forretning i særlig høj grad er påvirket af spredningen af COVID-19, at få en finansiel håndsrækning.
Læs mere på Vækstfondens hjemmeside her.

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering: Virksomheder kan kontakte vores landsdækkende hotline til virksomhedsservice, hvis de har spørgsmål til fx arbejdsfordeling, varsling eller øvrige midlertidige ændringer på beskæftigelsesområdet som følge af regeringens initiativer for at begrænse spredningen af corona-virus (COVID-19)
Læs mere på Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings hjemmeside her.

BDO: Mange danske virksomheder står overfor svære økonomiske og arbejdsmæssige udfordringer som følge af Covid-19. Vi vil gerne bidrage og støtte erhvervslivet gennem denne svære tid, og du kan derfor gratis få svar på dine spørgsmål om de nye hastelovgivninger, hjælpepakker, lønkompensationer mv. 
Læs mere på BDO's hjemmeside her.

Erhvervshus Midtjylland: Tilbyder gratis vejledning og sparring til alle typer virksomheder. Har du brug for specialistviden og overblik over din virksomheds udviklingsmuligheder? Så står vi klar til at hjælpe dig - gratis! Læs mere på Erhvervshus Midtjyllands' hjemmeside her.

OBS! Har din virksomhed brug for en hurtig Corona-test, har vi en lokal virksomhed, som tilbyder dette: Carelink har udviklet et koncept, hvor virksomheder inden for 24 timer får besøg af en specialuddannet, sundhedsfaglig medarbejder til test af jeres medarbejdere for COVID-19.  Både test og resultatgivning finder sted hos jer. Nemt, bekvemt og effektivt. Kontakt Carelink på 86 13 31 10.
Læs mere på Carelinks hjemmeside her

Hos Erhverv Randers vil vi gøre alt vi kan, for at hjælpe dig og din virksomhed. Derfor har vi samlet et team, som gerne vil svare på de spørgsmål, du som virksomhedsejer sidder med. 

Nedenfor kan du se en liste over advokater, revisorer og andre samarbejdspartnere, som gerne vil hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have. 
 

ADVOKATER

LOU ADVOKATER: har lanceret en række tiltag for at række ud til og hjælpe henholdsvis erhvervsliv og private med de spørgsmål, der melder sig under den aktuelle krisesituation. I forhold til erhvervslivet har vi nedsat forskellige task forces, hvor der er direkte adgang til eksperter indenfor området. Til private minder det om en gammeldags retshjælp, blot pr. telefon.
Læs mere på LOU ADVOKATERS hjemmeside her.

DAHL Advokatfima: COVID-19 afføder en række juridiske, strategiske og økonomiske problemstillinger, som de fleste virksomheder bør forholde sig til. DAHL Advokatfirma har derfor nedsat en særlig task force, du kan kontakte vedrørende de problemer og overvejelser, du og din virksomhed måtte stå overfor i den kommende periode. 
Læs mere på DAHL Advokatfirmas hjemmeside her.

Ret&Råd Advokater: Ret&Råds erhvervsadvokater sidder klar til at hjælpe virksomhederne i denne svære situation. Vi kan hjælpe med spørgsmål vedrørende håndteringen af de ansatte, betalingsaftaler, udfordringer med eksisterende kontrakter, spørgsmål i forbindelse med manglende leverancer, aftaler med banken osv.
Læs mere på Ret&Råd Advokaters hjemmeside her.


REVISORER 

BDO: Hvis du har spørgsmål til din situation i forbindelse med Covid-19, tilbyder BDO gratis indledende dialog og afklaring, herefter opkræves normal takst.
Kontakt Pia Højlund Juul på telefon: 41961621 eller på mail: pij@bdo.dk
Du kan også besøge BDOs hjemmeside her. 

Revi-Midt: Hvis du har spørgsmål til din situation i forbindelse med Covid-19, tilbyder Revi-Midt gratis indledende dialog og afklaring, herefter opkræves normal takst.
Kontakt Dennis Damborg Jensen på telefon: 20310809 eller på mail: ddj@revi-midt.dk 
Du kan også besøge Revi-Midts hjemmeside her. 

Kvist & Jensen: Hvis du har spørgsmål til din situation i forbindelse med Covid-19, tilbyder Kvist & Jensen gratis indledende dialog og afklaring, herefter opkræves normal takst.
Kontakt Jonas Bødker-Iversen på telefon: 42148188 eller på mail: jonas@kvistjensen.dk
Du kan også besøge Kvist & Jensens' hjemmeside her. 

Dansk Revision: Hvis du har spørgsmål til din situation i forbindelse med Covid-19, tilbyder Dansk Revision gratis indledende dialog og afklaring, herefter opkræves normal takst.
Kontakt Flemming Nielsen på telefon: 23712180 eller på mail: fn@danskrevision.dk eller Peter Seeberg på telefon: 89125005 eller på mail: ps@danskrevision.dk
Du kan også besøge Dansk Revisions hjemmeside her. 

Revsionsfirmaet Ole Vestergaard: Hvis du har spørgsmål til din situation i forbindelse med Covid-19, tilbyder Revisionsfirmaet Ole Vestergaard gratis indledende dialog og afklaring, herefter opkræves normal takst.
Kontakt Karsten på telefon: 22 41 74 62 eller på mail: kla@olv.dk
Du kan også besøge Revisionsfirmaet Ole Vestergaards hjemmeside her.


Du kan selvfølgelig altid kontakte vores erhvervskonsulenter, se kontaktoplysninger nedenfor. 

Siden opdateres løbende

  

           JENS                   JESPER                 TORSTEN