Til Menu  

Modul: Strategisk Salgseksekvering (Afholdt)

80% af virksomhedsledere mener, at deres virksomheder har en klart differentieret strategi, men kun 10% af deres kunder er enige. 

For at undgå den situation må virksomhedens ledere forstå, hvordan sælgere og konsulenter bedre kan oversætte virksomhedens strategi og Value Proposition til målrettet problemløsning hos de rigtige kundegrupper.

På kurset får du værktøjer til at eksekvere din virksomheds strategi hos jeres kunder. Du lærer, hvordan jeres strategiske mål omsættes til kundeværdi, og hvordan du understøtter dine konsulenters og sælgeres arbejde, så din virksomheds budskaber og løsninger skaber værdi og fremstår differentieret for dine kunder. Du vil lære metoder til at evaluere, hvordan dine kunders beslutningsprocesser bør reflekteres i dine salgsprocesser, og hvordan du i det forløb sikrer en sammenhæng mellem din overordnede strategi og markedets forventninger.

Undervisningsformen er en kombination af indlæg, diskussioner, gruppedrøftelser, praktiske øvelser og casearbejde. Sidstnævnte er baseret på virksomhedscases og/eller deltagernes egne virksomheder. Undervisningen søger i høj grad at inddrage deltageres egne erfaringer og strategiske udfordringer for at skabe yderligere indsigt

Udbytte

Når du har deltaget på kurset, kan du: 

  • Lægge handlingsplaner for at sikre bedre sammenhæng mellem strategi og salg
  • Opstille kriterier for at udvælge de kunder, der bedst passer til din virksomheds strategi og value proposition 
  • Igangsætte processer for at udvikle en dynamisk salgsproces, der bedst opfylder forskellige segmenters og kundeprofilers foretrukne købsprocesser
  • Generere synergi mellem marketing og opnå målbare forbedringer
  • Udvikle og tilpasse go-to-market planer på baggrund af din virksomheds strategi og dine kunders købspræferencer

Om CBS Executive

 

 

 

På CBS Executive uddannelserne bliver du fagligt inspireret, akademisk udfordret og får udvidet din horisont og dit netværk.


Til CBS Executive uddannelserne i Randers har vi samlet et bredt og spændende udbud af executive uddannelsesprogrammer, der skal udvikle dig og din virksomhed med nye kompetencer og bedre værktøjer til at nå nye mål. 

 

Deltagerprofil
Dette kursus henvender sig til alle ledere, der ønsker at blive bedre til at vurdere og forbedre eksekveringen af virksomhedens strategi hos dens kunder (B2B).

Kursusteam
Ekstern lektor, Christian Schönström-Lund, Copenhagen Business School. 

Derudover vil der være input (f.eks. video mv.) fra praktikere, der giver indblik i deres praksis og erfaringer.

Tid og sted 
10.-11. oktober 2017
Erhverv Randers, Randers Stadion, Parkboulevarden 31, 8920 Randers NV

Pris

2 moduler:   kr. 17.000 (18.000 for ikke medlemmer)
3 moduler:   kr. 24.000 (26.000 for ikke medlemmer)
4 moduler:   kr. 30.000 (33.000 for ikke medlemmer)

Tilmelding

Vi anbefaler, at du tilmelder dig hurtigst muligt for at sikre dig en plads. 

Tilmeld dig her

Prisen inkluderer:

Alt undervisningsmateriale, forplejning på kursusdagene, afslutningsmiddag for alle deltagere og et års gratis netværk - Værdi kr. 4.000 (Ikke medlemmer kr. 7.000)

For yderligere information, kontakt:

I samarbejde med: