Til Menu  

ERHVERV I GADEPLAN

Få hjælp til digitalisering

Vil du gerne udvide dine digitale forretningspotentialer og få kompetencer til, hvordan din virksomhed løfter en digital strategi, som bidrager til en styrket konkurrenceevne og markedsposition?
Nu har du muligheden for at styrke digitaliseringen i din virksomhed, for Digital Ledelseskultur kommer til Randers!

Erhverv i Gadeplan er et skræddersyet 10 måneders kompetenceudviklingsforløb som er skapt i et samarbejde mellem Erhvervsakademi Aarhus, Randers Cityforening og Erhverv Randers. Kompetenceudviklingsforløbet er til små og mellemstore virksomheder, der gennem seminarer, sparring, netværksaktiviteter og læring i praksis, gør ledere og medarbejdere i stand til at træffe strategiske beslutninger for de næste digitale skridt i virksomhedens forretningsudvikling.  

Forløbet har fokus på at udvikle DIN virksomhed:

  • Har du behov for at få inspiration og viden til at løse dedigitale udfordringer, som I står overfor?
  • Har du digitale tiltag, I gerne vil have igangsat?
  • Har du og dine medarbejdere brug for at blive opgraderet på det digitale område?
  • Har I behov for tid væk fra forretningen til at arbejde med nye tiltag og få målrettet sparring på jeres konkrete udfordringer?

Du kan læse mere om kompetenceudviklingsforløbet lige her.

Er din virksomhed rustet digitalt til fremtiden?

Morgenmøde om digitalisering via ledelse med Erhverv i Gadeplan

Randers City, Erhverv Randers, Lifestyle & Design Cluster og Erhvervsakademi Aarhus byder velkommen til morgenmøde om digital omstilling for små og mellemstore virksomheder i Randers, der ønsker at blive klogere på, hvordan digitalisering ikke kun handler om IT, men i høj grad handler om ledelse, mind-set og virksomhedens forretningsstrategis overlevelse.

Sæt kryds i kalenderen mandag d. 2. august kl. 9-11 og hør flere virksomheder fortælle om, hvordan de med digitalisering har åbnet op for nye indtjeningsmuligheder og skabt resultater direkte på bundlinjen med digitale indsatser og se om digitaliseringsforløbet Erhverv i Gadeplan skal være startskuddet til at tænke digitalisering ind i din virksomheds strategi, kultur og forretning.

Du kan tilmelde dig morgenmødet, som foregår hos Jyske Bank i Randers lige her. 
Er du forhindret i at deltage, men stadig interesseret i at høre mere om forløbet, kan du skrive dig op her og blive kontaktet.

Se programmet for morgenmødet lige her.