Til Menu  

MENTORPANEL

Vores mentorpanel er etableret for at give dig muligheden for at få sparring og hjælp fra erfarne erhvervsledere.

 

Udvikl din virksomhed og fokuser din indsats

Vil du gerne udvikle din virksomhed med hjælp fra erfarne erhvervsledere, så er vores mentorpanel måske svaret? Mentorpanelet kan give dig sparring omkring udviklingen af din virksomhed, og hvor du skal fokusere din indsats.

Du savner måske et overblik over, hvor du skal bevæge dig hen i forhold til salget, du mangler måske sparring i forhold til, hvordan din organisation skal bygges op eller måske skal du til at prioritere de arbejdsområder, du gerne vil have fokus på? Det kan de erfarne erhvervledere, som er en del af vores mentorpanel hjælpe dig med. 


Hvordan foregår et mentorpanel?

  • Sammen med en af Erhverv Randers' konsulenter vil du gennemgå, hvordan en mentorsession rent konkret forløber.
  • Du skal derudover udfylde en selvanalyse, som er ca. 10 spørgsmål om din virksomhed, og et væksthjul, som er en umiddelbar vurdering af din virksomheds styrker og svagheder.
  • Når selvanalysen og væksthjulet er udarbejdet, sendes det til mentorerne – ca. en uge inden sessionen.
  • Selve sessionen varer 2 timer, hvor mentorerne giver inspiration til virksomhedens fremtidige fokus og udviklingsmuligheder.

Hvem er mentorerne?

Vores mentorpanel består af flere forskellige toneangivende og erfarne erhvervsfolk, som ønsker at give inspiration til virksomheder, der gerne vil skabe vækst og udvikling. Panelet sammensættes alt efter behov, og der kan trækkes på kræfter inden for brancher som administration, HR, marketing og forretningsudvikling. Du kan få et overblik over vores mange frivillige mentorer her.

 

Hvad koster det at deltage på vores mentorpanel?

Vores mentorpanel er skabt for at hjælpe virksomheder, som på flere forskellige måder føler, at de er groet fast. Det er en mulighed, vi giver vores medlemsvirksomheder, for at skabe et forum, hvor de har mulighed for at få nyttig sparring og inspiration til videreudvikling af virksomheden. Derfor er vores mentorpanel gratis for alle virksomdheder, der er medlem af Erhverv Randers. 

 

Hvornår kan man komme til?

Der afholdes session i vores mentorpanel cirka en gang om måneden, med undtagelse af juli. Sessionen foregår hos Erhverv Randers fra kl. 15 - 17 eller efter aftale.

Ønsker du at høre mere om eller komme med i Mentorpanelet, så skal du kontakte vores erhvervskonsulent Torsten Westh. 

For yderligere information, kontakt: 

Torsten Westh
Torsten Westh

Erhvervskonsulent

tw@erhvervranders.dk

Mobil: 52 10 09 25