Til Menu  

MENTORER

Her kan du se alle de mentorer vi kan vælge imellem til hvert mentorpanel:

Ole Stabell, direktør Danotek

Direktør og indehaver gennem snart 30 år af virksomheden Danotek, der udvikler og producerer industriel elektronik. Stor erfaring med relationsopbygning og samarbejde med kunder i alle faser af produkternes levetid.

www.danotek.dk

Bjarne Olesen, ejer Olesen Business Development ApS

Bjarne har erfaring med strategi- og ledelsesarbejde i forhold til både nationale og internationale virksomheder.

Bjarne har bl.a. været administrerende direktør i 14 år hos Nordisk Wavin i både Danmark, Holland og Tyskland. Desuden har han haft ledende stillinger indenfor salg og markedsføring hos både Grundfos og Danfoss.

Michael Schou, Director IT Solution hos BDO

Michael har over 12 års erfaring som direktør samt med generel ledelse og optimering af arbejdsgange og processer

www.BDO.dk 

Pia Højlund Juul, Chefrevisor, BDO Randers

  Pia har mange års erfaring inden for revision, og regnskab og er specialiseret i små og mellemstore virksomheder.

Pia er meget løsningsorienteret, og søger individuelle løsninger alt efter kundens behov.

www.BDO.dk

Anders Fisker, økonomichef, Overgaard Gods

 

​Anders har mere end 30 års erfaring som økonomi- og IT-ansvarlig og som sparringspartner i ejerledede SMV'ere. Han har de seneste 20 år arbejdet bredt med virksomhedsudvikling, herunder strategi, internationalisering, salgsmodning, M&A-aktiviteter, Etablering og udvikling af interne IT-systemer/processer.

 

www.overgaardgods.dk

Karl Bendtsen, Selvstændig. Bestyrelsesmedlem i Silentor A/S, Hydract ApS, KM Rustfri A/S 

Karl har mere end 30 års erfaring med ledelse og virksomhedsdrift i forskellige virksomheder heraf 2,5 år i udlandet. Karl har stor fokus på kundeområdet og bl.a. viden om - hvordan der skabes vedvarende værdi gennem længerevarende kunderelationer.  

Har har en uformel og åben tilgang til de problemstillinger han arbejder med -  og har et stort fokus på at være løsningsorienteret.

Kim Holst, Partner i HowToWin

Mere end 25 års erfaring fra internationale og danske virksomheder inden for BTB, BTC, BTP med produktion, service, salg og ledelse. Har erfaring med opstart af virksomheder med betydelig vækst og turnarounds.

www.howtowin.dk

Malene Thune,  konsulent ved Væksthus Midtjylland og Tilpas.nu

Malene er en yderst kompetent proceskonsulent, som har et skarpt overblik over komplekse problemstillinger og som kan finde ind til kernen i en problemstilling.
 
Malene er ansat hos både konsulentvirksomheden Tilpas.nu og Væksthus Midtjylland.

www.startvaekst.dk/vhmidtjylland.dk    www.tilpas.nu

Anders  B. Christensen, Assurandør, CCO, Care-4 Forsikringsagentur

Anders har mange års erfaring fra bl.a. IT-branchen med salg og marketing, ledelse og forretningsudvikling.
Han er en dedikeret og positiv person, der tror på at held opstår gennem hårdt arbejde.
 
Gennem sit virke i mentorpanelet er Anders parat til at give sine erfaringer videre og hjælpe de lokale virksomheder i deres udvikling.

 

Hans Pinnerup, direktør i Nedermann Manufacturing og indehaver af Pinnerup Consulting

Hans Pinnerup  har 30 års erfaring inden for flere forskellige brancher - herunder  metal- og møbelindustrien. 

Hans erfaring dækker bl.a. over  virksomhedsledelse, styring af økonomi, udarbejdelse af virksomheds- og forretningsstrategier, bestyrelsesarbejde og sparring til direktion.

Poul Erik Nielsen, Erhvervskundechef - Vækstfonden

Poul Erik har mange års erfaring fra den finansielle sektor. Han har beskæftiget sig med ledelse gennem en årrække, og har desuden opbygget stor erfaring inden for rådgivning af små og mellemstore virksomheder.

www.vf.dk

Jonas Bødker-Iversen, Statsautoriseret Revisor            Kvist & Jensen

Jonas har bred erfaring med virksomhedsudvikling og har bl.a. arbejdet med Venturefonde og vækstvirksomheder. Hos Kvist & Jensen arbejder vi efter viden til vækst med udgangspunkt i den enkelte virksomheds kompetencer og markedsmuligheder.

Kvistjensen.dk

Peter Philip Jacobsen, Key2perform

Mere end 30 års international erfaring inden for flere forskellige brancher. Omfattende erfaring med strategi og forretningsudvikling, bl.a. international ekspansion gennem opbygning og ledelse af nye forretningsenheder, etablering af salgs- og distributionsnetværk, strategiske partnerskaber, opkøb og fusioner, outsourcing og turn-arounds. Inden for de seneste år har fokus været på start-ups.

www.key2perform.com

Lone Drewes, Idegenerator Webbureauet Infoserv

Idégenerator er den helt rigtige betegnelse for Lone. Med et enormt drive og ægte engagement er hun en super sparringspartner for andre virksomheder, hvad enten der er tale om en nyopstartet eller en stor og velkonsolideret virksomhed. Man kan være sikker på en kompetent og skarp vejledning, der hjælper virksomheden på vej i dens videre udvikling.

www.infoserv.dk

  Tommy Holting, Tidligere direktør

 

Tommy er en særdeles erfaren erhvervsleder, og har bl.a. haft  ledende stillinger hos JKF Gruppen, Xframe A/S og Cimbria Bulk Equipment A/S.

Han har arbejdet med strategi, markedsføring, projektledelse, salg og økonomistyring for blot at nævne nogle centrale områder.

Tommy er altid åben for nye ideer og har en uformel tilgang til tingene.

Jesper Lorenzen, Adm. direktør, medejer,                    Madsen Vinduer & Døre ApS

 

Jesper er en stifinder i stormvejr. Han er meget proaktiv og vedholdende, løsnings- og resultatorienteret og har naturlig flair for forretningsskabelse. 

Jesper har både teoretisk og praktisk viden omkring produktudvikling og markeds- og konkurrentanalyser. Han er uddannet som Civilingeniør med speciale i International Teknologiledelse.

http://www.madsen-vd.dk

Karin Holst, Coach og udviklingskonsulent

Karin er en særdeles erfaren coach og virksomhedsleder, som bringer mange erfaringer ind i rollen som mentor. Bl.a. følgende:

Hun er ejer af Holst Coaching & Leadership siden 2006. Hun har 19 års erfaring som leder og partner i international finansiel virksomhed med ansvar for HR, Økonomi og administration. 

www.holstcoaching.com

  Kaj Lund, Direktør Focuscare Denmark ApS

  Kaj er oprindelig udlært i autobranchen, men har de sidste 30 år arbejdet i sundhedssektoren med salg og markedsføring af sygeplejeartikler og rehab produkter. Har drevet selvstændig virksomhed siden 1991. Driver i dag virkomheden med base i Randers. Virksomheden er de sidste 2 år blevet kåret som Gazellevirksomhed af Børsen.

www.focuscare.dk

Brian Søstrøm Hansen, Direktør Søstrøm Metalindustri A/S.

Brian har mange års ledererfaring fra industrien hos bl.a. ABB Scandia, Bombardier Transportation og Expedit a/s. Siden sep. 2007 har han været direktør for Søstrøm Metalindustri A/S, som han har været med til at udvikle i en fremsynet og positiv retning. 

www.sostrom.dk

Pia Bylling-Westergaard, salg og forretnings-udvikler, Fritz Hansen

  Pia er aktiv networker og key account manager med fokus på forretningsudvikling, salg, eksport og marketing, B-t-B, B-t-C.

Stor erfaring inden for bl.a. mode- og møbelbranche med b-t-C og b-t-b salg samt mange år i udlandet for forskellige danske brands. Arbejder nu med bl.a. udviklingen af Fritz Hansens globale og ambitiøse 3-årlige strategi- og vækstplan.