Til Menu  

RÅDGIVERNETVÆRKET

Få et større netværk

Med deltagelse i Rådgivernetværket har du store muligheder for at få et større netværk og skabe relationer, som du vil få mulighed for at drage nytte af i dagligdagen.

På rådgivernetværket mødes vi altid om morgenen kl. 07.30 og spiser morgenmad sammen, mens vi snakker om alt mellem himmel og jord. Rådgivernetværket har eksisteret i godt otte år og er skabt på baggrund af et stigende behov for brug af rådgivere inden for blandt andet it, salg, marketing, organisation, lovkrav, effektivisering og økonomi. Det er Erhverv Randers’ mål at være med til at skabe en kontakt mellem diverse rådgivere og virksomheder. Rådgivernetværket skifter som oftest lokation fra gang til gang og har en varighed på ca. to timer.

 

Forny din viden gennem dine rådgiverkolleger

Rådgivernetværket rummer i dag en bred erhvervspalet af rådgivere og konsulenter, der blandt andet arbejder med revision, advokatbistand, innovation, personaleudvikling, mersalg og kommunikation. I rådgivernetværket har vi fokus på, at det er vigtigt, at vi hjælper hinanden, hvor vi har mulighed for det. Vi har fokus på, hvordan vi bedst muligt sætter hinandens ressourcer i spil over for kunder og virksomheder. 

Gevinst for alle

Rådgivernetværket er et netværk for rådgivere, der gerne vil sparre med andre rådgivere, modtage og give leads samt få ny inspiration på en lang række områder. Det er alt fra den selvstændige konsulent til store banker, advokatfirmaer og revisionshuse. Det vigtigste er, at du er interesseret i at deltage og medvirke til at netværket kan skabe gevinst for alle.

Netværket mødes ca. en gang om måneden, og der er både netværksøvelser og inspirerende oplæg fra interne og eksterne konsulenter. Du kan tilmelde dig de forskellige netværksmøder via vores arrangementsliste.

 

Den rette vejledning 

Hvis du mener, at du kan drage fordel af at deltage i et netværk, så står vores erhvervskonsulenter altid klar til at vejlede dig i forhold til, hvad der passer dig og dine kompetencer bedst. Se vores medarbejderoplysninger og tag kontakt allerede i dag. 

Er du interesseret i at deltage på rådgivernetværket kan du kontakte vores erhvervskonsulent Jesper Lieberknecht for yderligere information. 

Som medlem af Erhverv Randers kan du deltage i Rådgivernetværket for 500 kr. ex moms årligt. Du kan se netværkets nuværende deltagere i menuen i venstre side. 

 

 

For yderligere information, kontakt: 

Jesper Lieberknecht
Jesper Lieberknecht

Erhvervskonsulent

jl@erhvervranders.dk

Mobil: 52 10 09 22