Til Menu  

SEMINAR - SMV-BESTYRELSE

Mange undersøgelser viser, at virksomheder med eksterne bestyrelser klarer sig bedst. De er mere udviklingsorienterede og præsterer bedre bundlinjer.

Men en ekstern bestyrelse eller et advisory board er ikke i sig selv garanti for succes. Det kræver, at man forstår at skabe den rigtige ramme for arbejdet, får sammensat det rette bestyrelseshold og anvender bestyrelsen som et værdiskabende redskab for ejer og ledelse.

 _________________________________

PROGRAM

For at du kan gå fra seminaret med en forståelse for, hvordan du kan etablere og udvikle en værdiskabende bestyrelse eller advisory
board, vil seminaret tage udgangspunkt i følgende:

 

  • Hvad er mit formål med at etablere en bestyrelse eller et advisory board – og er jeg klar til det?
  • Bestyrelse og advisory board – hvad er det, og hvad er forskellene?
  • Hvordan arbejder bestyrelsen sammen med ejerkredsen og ledelsen, hvad er de fælles opgaver?
  • Hvilke forventninger kan jeg have til bestyrelsens arbejde – og hvad kræver det af ledelsen?
  • Praktiske forhold og organisering af bestyrelsesarbejdet f.eks. årshjul, rapportering, forberedelse, afholdelse og opfølgning på bestyrelsesmøder
  • Sammensætningen af den rette bestyrelse, hvem skal med, hvordan rekrutterer, motiverer og aflønner jeg bestyrelsen?

Print PDF over arrangementet her

Hvad får du med hjem? 

Du vil gå fra seminaret med en god forståelse af, hvordan du kan etablere og komme i gang med en bestyrelse eller et advisory board. Hvis du allerede har en bestyrelse eller et advisory board, kan du forvente at få redskaber til at få endnu mere ud af arbejdet med bestyrelsen eller dit advisory board.

Det konkrete udbytte for dig er derfor en indsigt i, hvordan du afklarer og tilrettelægger en plan for en værdiskabende bestyrelse eller advisory board. Du får konkrete og praktiske metoder, som
du efter seminaret kan anvende i egen virksomhed.

Seminaret arrangeres af Erhvervshus Midtjylland i samarbejde med Erhverv Randers, og gennemføres af konsulent Karsten Vind fra Pluss Leadership.

PRIS & MÅLGRUPPE

Det er gratis at deltage.
Du kan deltage, hvis du har mellem 5-249 ansatte og vækstambitioner for din SMV. Dit CVR-nr. skal være over 3 år og registreret i region Midtjylland.

Seminaret er en del af ”Program for Virksomhedsudvikling”, administreret af Erhvervshus Midtjylland og finansieret af Region Midtjylland.

TID & STED 

Mandag d. 25. november, 2019
kl.. 09:00-15.00

Erhverv Randers
Parkboulevarden 31
8920 Randers NV

Du kan tilmelde dig seminaret ved at sende en mail her

Tilmeldingsfrist: 18. november, 2019