Til Menu  

ÅRETS VIRKSOMHED 2019

 

Til Randers Business Awards 2018 uddelte Erhverv Randers prisen: Årets Virksomhed. 

Prisen “Årets Virksomhed” går til en virksomhed, der i det forgangne år har formået at skabe resultater på flere parametre. Her tænkes blandt andet på virksomhedens økonomi, efektiviseringsfokus, udvikling, innovationsvilje, bæredygtighed og ikke mindst lokalt engagement. 

Her kan du se, hvem der var nomineret i kategorien og hvilken virksomhed, der løb med prisen. 

De nominerede i kategorien:

 

Carl J. Nielsen

De 24 medarbejdere hos Carl J Nielsen producerer krydderiblandinger til industrien. I Dronningborg, har de samlet krydderier fra hele verden, som de sammensætter til helt nye smagsvarianter. I dag eksporterer virksomheden til 11 lande i Europa. 3. generation ved roret Michael Kurt Nielsen driver væksten med nye krydderiblandinger og salg på nye markeder.

 

Systemcenter Randers

Systemcenter Randers har fungeret som ekstern it-afdeling for deres kunder siden 1997. Virksomheden er fulgt med udviklingen i branchen, hvor fokus er på Microsoft-baserede it-løsninger. De 25 medarbejdere i Randers og Vejle har et godt partnerskab med de mange kunder - Et partnerskab baseret på åben og ærlig kommunikation og fælles sparring.

 

Phoenix Design Aid

Phoenix Design Aid er en international design- og kommunikationsvirksomhed med ekspertise i grafisk design og digitale løsninger. Med fokus på bæredygtig udvikling og FN’s verdensmål arbejder de for organisationer som FN og EU, ngo’er og offentlige myndigheder. Phoenix Design Aid’s projekter tiltrækker højtuddannet arbejdskraft til Randers.

Årets Virksomhed 2019: Carl J. Nielsen