Til Menu  

ÅRETS VIRKSOMHED 2018

 

Til Randers Business Awards 2018 uddelte Erhverv Randers prisen: Årets Virksomhed. 

Prisen “Årets Virksomhed” går til en virksomhed, der i det forgangne år har formået at skabe resultater på flere parametre. Her tænkes blandt andet på virksomhedens økonomi, efektiviseringsfokus, udvikling, innovationsvilje, bæredygtighed og ikke mindst lokalt engagement. 

Her kan du se, hvem der var nomineret i kategorien og hvilken virksomhed, der løb med prisen. 

De nominerede i kategorien:

 

Wood Step

Producerer trapper baseret på kærligheden til godt træhåndværk. De har siden starten i 1991 udviklet sig til at være danskernes foretrukne leverandør af trapper gennem innovativ og kvalitetsbevidst produktudvikling. Woodstep har gennemført et succesfuldt generationsskifte og har fra 2013 til 2017 vækstet bundlinjen med ca. 500%.

 

Pro Løn

Som er en af Danmarks største udbydere af lønsystemer har fået Gazelle-prisen 5 gange, og de har takket være et stærkt kundefokus formået at fastholde deres position og vækste bundlinjen i et hårdt marked. ProLøn arbejder hele tiden med at optimere deres løsning med bl.a. integration til andre systemer.

 

Auto A

Som er Danmarks største minibus-leverandør, har via opbygningen af stor specialviden formået at differentiere sig i branchen. AutoA har de sidste 4 år været i en rivende udvikling. Siden 2013 er bundlinjen vokset godt 150%. I forbindelse med flytning til nye lokaler på Grenåvej har virksomheden også startet et nyt forretningsområde i samarbejde med Dansk bilindretning inden for indretning af varebiler.

Årets Virksomhed 2018: Wood Step